Gastronomie
Atat pentru micul dejun cat si pentru cina, receptii sau mese festive, va punem la dispozitie restaurantul nostru cochet.
Terasa generoasa ofera o panorama deosebita asupra lacului si a Rezervatiei Naturale Lacul Stiucii.
Bucataria noastra va imbie cu preparate alese, dintre cele mai variate mancaruri traditionale romanesti precum si specialitati din peste. Ingredientele naturale sunt alese cu grija si respect pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi.
Supa cu hurut, traditional armeneasca, este dovada unei retete apreciate si cu grija pastrate de-a lungul a numeroase generatii. Truda si meticulozitatea cu care compozitia este plamadita si indelung supravegheata aseaza la loc de cinste acesata delicatesa culinara. Urechiusele sau coltunasii care intregesc continutul supei reflecta o arta a deprinderii cu care doar adevaratele gospodine se pot mandri. Priceprerea si rabdarea sunt indelung incercate pana la momentul la care minunatul amestec este gata spre a fi servit.
Preparatele specialitati pun in valoare specificul locului. Stiuca este rapitorul cel mai vanat atat pe balta cat si in farfurie. Sortimentele din peste va ofera posibilitatea sa alegeti carnea alba care va place cel mai mult: stiuca, pastrav, salau sau somon. O masa imbelsugata poate fi intotdeauna deschisa cu o delicioasa supa pescareasca.
Mancarurile internationale reprezentative sunt unele dintre cele mai degustate sortimente: fleica nemteasca cu sos de hrean, paprikas de pui cu galuscute sau mamaliguta, iahnie de fasole cu ciolan afumat. Pe plan local, nici o alta mancare nu se compara cu tochitura moldoveneasca sau cu cea brasoveana. In mijlocul naturii fiecare om simte cel mai bine gustul libertatii, asadar va invitam sa va lasati ademeniti de savoarea cefei haiduceasti, specialitatea casei.
Nu uitati sa lasati loc si pentru desert!
Puteti alege papanasi cu gem, clatite, langos, prajitura casei sau lapte de pasare.